Volem un Artesà on hi capiguem totes

8 de març de 2017

Volem un Artesà de TOTES.

De les que treballen i les que no treballen, les que no ho fan encara, les que ja ho han fet, i les que no ho fan perquè no poden. De les de dobles i triples jornades laborals, de les precaritzades que no poden accedir a la cultura, que no poden consumir-la, però la creen cada dia.

De les invisibilitzades, de les que dediquen el seu temps a les cures, de les que no poden sortir a reivindicar el que volen i necessiten, o a gaudir i participar del que desitgen, perquè cuiden, faciliten i possibiliten la vida d’altres persones. De les velles, de les joves, de les encara més joves.

De les migrades i il·legalitzades, que no poden votar cada 4 anys, ni mai. De les altres invisibilitzades, de les degenerades, de les hipergenerades.

De les que ho tenen clar, i de les que necessiten més temps.

Volem que totes hi tinguem cabuda, volem l’Artesà de la participació total i transversal, fet possible quan hi ha voluntat.

Per la co-producció i la co-reproducció de la cultura.

Per l’art, per la cultura, per la memòria, per la vida. Pel debat transversal i continu. Per la crítica i l’autocrítica i el creixement de totes les persones.

Volem un Artesà de les persones al centre, al centre de la cultura, al centre de l’esbarjo i de l’oci, al centre de les cures, al centre de la vida.

Per això, en un dia com avui, 8 de març, i en tots els dies de l’any, reivindiquem, des de les vísceres, la participació ciutadana per sobre de tot, per respondre a les necessitats i desitjos de les veïnes. Reivindiquem la transparència i la crida a la participació de tothom, la informació oberta, transparent i clara; pels canals adequats perquè pugui ser vista, en llenguatge planer perquè pugui ser entesa i amb el temps necessari perquè pugui ser compresa i debatuda; i no per posar-se medalles, complir amb la llista de tasques ni fer demagògia.

Per aportar una mica de transparència en aquesta ciutat (des)informada per alguns, des de la Plataforma estem preparant una revista que volem distribuir gratuïtament a les llars, ens ajudeu a fer-la possible?
http://verkami.salvemlartesa.cat

PER UN ARTESÀ DE TOTES LES PERSONES, PARTICIPA!