Estem preparats. Hi faltes tu!

23 d'octubre de 2016 | Actualitat, Convocatòries

Benvolguts veïns i veïnes,

El proper dijous 27 d’octubre a les 19h a l’Hotel d’Entitats del Casc Antic farem una Assemblea molt important per decidir els següents passos per aturar l’enderroc de l’Artesà.

Com sabeu, des de la Plataforma Aturem l’enderroc, Salvem l’Artesà! portem treballant des de l’octubre passat, quan l’Ajuntament va fer públic el seu objectiu d’enderrocar l’espai, en una campanya per aturar el projecte i demanar que tots els veïns i veïnes tinguem dret a opinar i decidir sobre el futur d’aquest espai emblemàtic que tant significa per tots nosaltres.

En aquest any, hem trencat trencat el silenci imposat des del consistori, hem desmuntat els seus arguments i hem difós la problemàtica per tot el Prat i fora del nostre terme: reunint-nos amb entitats i institucions, fent nombroses assemblees i actes públics, apareixent a molts mitjans, recollint més de 3.350 suports, confeccionant centenars de banderoles que pengen als balcons, presentant mocions al ple, manifestant-nos, fent al·legacions al seu projecte, etc.

Tot i així, l’equip de govern menysprea els milers de persones que ens hi oposem, i continua endavant amb el seu projecte d’enderroc de l’Artesà. És per això que, ara que entrem en la fase final i definitiva d’aquest conflicte, ens cal que el màxim de persones que estem en contra de l’enderroc ens fem costat per evitar que desaparegui aquest espai històric de forma irreversible. Volem recordar que hi ha multitud d’exemples de projectes d’aquestes característiques que s’han aturat, però només s’ha pogut fer gràcies a la mobilització veïnal, i per això ens cal organitzar-nos.

La lluita per salvar l’Artesà o la fem ara o ja serà massa tard, i fins que l’espai no estigui enderrocat tenim temps per fer-la. És per això que fem una crida a tothom que vulgui evitar l’enderroc de l’Artesà a participar en aquesta assemblea i dir la seva. És molt important per tenir èxit en els propers mesos, quan pretenguin enderrocar-lo. Davant d’un govern que no ens escolta la única forma d’aconseguir els nostres propòsits és fer-nos sentir.

Estem preparats per aturar l’enderroc de l’Artesà. Entre totes i tots ho aconseguirem.

 

Plataforma Aturem l’enderroc, Salvem l’Artesà.
21 d’octubre de 2016.