Desallotjament de l’#AcampadaArtesà

1 de juny de 2017 | Actualitat, Convocatòries, Mitjans-premsa

Avui a les 5:30 del matí han vingut dues patrulles de Policia Local i 6 furgons de Mossos d’Esquadra a desallotjar l’#AcampadaArtesà. No ens han ensenyat l’ordre judicial de desallotjament i ens han identificat a tothom que hi érem.

Durant els 5 dies d’acampada cap responsable de l’Ajuntament del Prat ha vingut a dialogar amb nosaltres; el desallotjament els ha semblat la millor opció.

 

Llegiu aquí  la noticia a la Directa.

“Des del primer dia, la presència policial a la porta ha estat continua, les 24 hores del dia, amb un intent frustat d’introduir un cotxe dins del recinte. Ja feia dos dies que s’hi havia sumat el personal d’una empresa de seguretat privada.

Cinc dies després, els acampats havien duplicat el nombre de tendes fins a una vintena, i a les assemblees diàries hi estaven participant desenes de persones que s’encarreguen d’organitzar els actes diaris i la gestió de les comissions. La crida a la solidaritat que van demanar en un principi va ser immediata, i són molts els veïns i veïnes que s’estaven encarregant d’abastir-los d’àpats i també les que s’han implicat en les assemblees o per omplir els torns de vigilància de 24 hores per evitar el desallotjament, que finalment s’ha dut a terme aquest matí. Durant l’acampada, ningú del Consistori ha intentat establir cap mena de diàleg.”

 

CONVOQUEM UNA CONCENTRACIÓ AVUI A LES 19.30 A LA PLAÇA DE LA VILA PER SALVAR L’ARTESÀ!

artesa concentracio desallotjament

PORTA LES CASSOLES I EL XIULET!

#SalvemLArtesà #STOPenderroc